Фото без опису  Комісія з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті міської ради працює для результативного вирішення в громаді проблем виховання та забезпечення всебічного розвитку дітей, врахування інтересів кожної дитини, яка зростає та виховуються в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

   Сьогодні, 21 липня, відбулося засідання вищезазначеної комісії.

    На порядку денному розглядалися наступні питання: про зміну підстави перебування на обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах в службі у справах дітей міської ради; про розгляд ухвали Бахмацького районного суду Чернігівської області від 14.07.2021 про надання Бахмацькою міською радою як органом опіки та піклування висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав. Також затверджено індивідуальні плани дітей-сиріт.

   Загалом, усі питання, які були вивчені детально фахівцями, розглянуті, а запрошені учасники заслухані. Після детального обговорення за результатами порушених питань, комісією прийнято рішення у відповідності до прав та інтересів дітей.