Фото без опису- йшлося на сьогоднішній зустрічі з молоддю Бахмацької громади. Привітав молодіжне зібрання та гостей міський голова Павло Шимко.

Олександр Підгорний, керівник Чернігівського ресурсного Центру з розвитку місцевої демократії та Наталія Дрозд, голова правління “Центр Доброчин” акцентували, що діяльність проєкту допоможе вдосконалити молодіжне законодавство, щоб забезпечити залучення і підтримку молоді та сприятиме росту молодіжної діяльності в громаді через навчання та підтримку.

     Для того, щоб молодь могла брати участь у суспільному житті, вона повинна відчувати себе залученою як зацікавлена сторона у будь-яку розробку політики та реалізацію молодіжних програм та стратегій, а також усвідомлювати свою причетність до дій, в яких вони беруть участь — наголошували на ознайомчій зустрічі.

    Під час спілкування учасники отримали важливу інформацію про молодіжні ради в контексті молодіжної політики, поглибили знання про мережування, планування діяльності, адвокатування інтересів молоді, комунікацію, вирішення конфліктів тощо.

     Діяльність проходить в рамках проекту Центр Доброчин / Dobrochyn Centerт «Розширення можливостей залучення молоді в Чернігівській області», що виконується за фінансової підтримки European Endowment For Democracy.