Фото без опису     У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях.

     Одне із таких є День рідного міста, для якого притаманні особливий колорит, багаті традиції та славетна історія, з якого почала свій шлях когорта видатних синів і доньок України.

     День народження - це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень та врахування помилок.

     Сьогодні я маю нагоду подякувати всім за небайдужість до долі рідного міста, всім, хто змінює його кожен день, дбає про його розвиток, комфортність та наповненість. І представникам старшого покоління - мудрим наставникам, і молоді з її енергією та бажанням розбудовувати і удосконалювати місто й громаду.

     Шаную активну громадянську позицію більшості містян і впевнений, що ваша творча уява, натхнення та сміливість, втілені у реальність, значно покращать умови життєдіяльності в Бахмачі.

     Важливо, що у цей непростий для нашої держави час, коли продовжується війна на сході країни, коли йде боротьба з пандемією коронавірусу, нам так необхідно бути єдиною згуртованою родиною. Звісно ми маємо різні думки і погляди, але маємо вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

     Гордий тим, що саме в Бахмачі живуть люди, які з гідністю долають перешкоди, справжні трударі, залізничники багатьох поколінь та сільгоспвиробники! Дякую усім бахмачани - працівникам підприємств, установ і організацій, депутатському корпусу, громадським об'єднанням, всім, хто вносить посильний вклад у розвиток міста, віддає частку своєї любові до малої батьківщини. Разом - ми сила, яка здатна творити, розвивати і рухати вперед! А сильна громада - це добробут і кожного її мешканця. Адже всі ми маємо, в остаточному підсумку, одну мрію - місто, де кожен відчував би себе затишно і комфортно.

     Бажаю миру, злагоди, добробуту і процвітання, міцного здоров'я, довголіття, родинного тепла і щастя кожному з нас!

     З Днем міста, велика бахмацька родино!!!