Фото без опису Крок за кроком, спільними зусиллями впорядковуємо територію нашої громади, облаштовуємо нові місця для дозвілля. Зокрема, на території міських дитячих садків, а також по окремих вулицях встановили або ж встановлюють нові дитячі ігрові майданчики.

   Наразі працівники комунального виробничого підприємства “Комунальник” проводять бетонування закладних для елементів майданчика, облаштовують території та встановлюють барвисті гойдалки, пісочниці, каруселі та гірки.

    На придбання дитячих майданчиків використано майже 200 тис. тис. гривень, це кошти міського бюджету.

    Наш обов’язок – створити найкращі умови для життя наших дітей. Ми, дорослі, повинні дати їм можливість для фізичного та розумового розвитку. І нехай щодня тепер на дитячих ігрових майданчиках лунає дитячий сміх, проводяться ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього свята, зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити й працювати.

    Довідково:

   Елементи обладнання дитячих майданчиків встановлені або будуть встановлені за наступними локаціями: вул. Соборності, 33 (ДНЗ «Рукавичка»), вул. Пушкіна, 2 (ДНЗ «Теремок»); вул. Першотравнева, 34 (ДНЗ «Берізка»); вул. Г. Крут, 1А, вул. Батуринська, 33-А; вул. Соборності, 62; вул. Першотравнева, 35; вул. Першотравнева, 24.

    Роботи з облаштування дитячих майданчиків триватимуть і надалі.

  На світлинах - вихованці ДНЗ "Берізка".