21 серпня відбулось урочисте святкування Дня села Тиниця, що входить до Бахмацької територіальної громади. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого. Так, вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, адже на свято завітали родинами. Люди мали змогу не тільки переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

     Староста Наталія Риженко подякувала людям, які беруть активну участь у житті села. Зокрема відзначила допомогу та підтримку Сергія Риженка, Олександра Рубана, Дмитра Дудка та Ярослава Бабича. Також побажала громаді розквіту, міцного здоров’я та добробуту.

     Щирі слова вітання з Днем народження села та прийдешніми святами української державності – Днем Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України адресував громаді міський голова Павло Шимко і вручив подарунок – кущоріз.

     Гучними оплесками глядачі проводжали кожен номер концертної програми, яка була сповнена патріотизму та безмежної любові до малої батьківщини. Родзинкою свята стала вікторина на знання історії свого села та історії України.

     Тож День народження села вдався на славу! Задоволені та багаті на позитивні емоції жителі повернулися до своїх домівок, уже пізно вечері.