Бахмацька міська рада на виконання вимог Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації, затвердженого наказом Міністерства розвитку громад та територій України 19.08.2020 року № 191, оприлюднює проект інвестиційної програми АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (надалі – АТ «ОТКЕ»).

    При цьому, 27.08.2021 р. АТ «ОТКЕ» оприлюднено на власному сайті (http://new.teplo.cn.ua) проект інвестиційної програми товариства.

     Пропозиції до проекту інвестиційної програми АТ «ОТКЕ» надсилаються електронною поштою на адресу АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» info@teplo.cn.ua, office.otke@ukr.net, або засобами поштового зв’язку на адресу м. Чернігів, вул. Реміснича, 55-Б.

      Для реєстрації пропозицій просимо зазначати прізвище, ім’я та по-батькові (для юридичних осіб-повне найменування) особи, що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв’язку, адресу для листування (електронну або поштову) та місцезнаходження.

      Пропозиції приймаються протягом 14 календарних днів з дня оприлюднення інвестиційної програми на офіційному сайті підприємства, а саме: з «27» серпня 2021 року по «09» вересня 2021 року включно.

Проект інвестиційної програми АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»