Фото без опису       Доброго першовересневого дня! Мені надзвичайно приємно вітати нас всіх з Днем знань!

     Сьогодні мене, як і всіх вас, переповнює почуття гордості та особливого хвилювання, адже мої вітання всім освітянським закладам громади, які розпочали навчальний рік. Окреме вітання ліцеїстам та педагогічному колективу новоствореного Бахмацького ліцею N1. Відтепер Бахмацька громада має свій ліцей. Спільно нам це вдалося за активної підтримки народного депута України Анатолія Гунька.

     Та все ж по-справжньому таємничим і незабутнім є сьогоднішній день для першокласників, перед якими відкриває двері у дивовижний світ знань нова українська школа. Знаковим він є і для тих юнаків та дівчат, які через рік стануть студентами. Дорогі діти! Вірю, що цей навчальний рік буде сповнений пам’ятними враженнями, а ваші здібності та наполеглива праця стануть запорукою успіхів і звершень.

    Найщиріші привітання та вдячність педагогам і батькам за тепло сердець, підтримку та виховання молодого покоління. Ви навчаєте життя, сприяєте становленню юних патріотів, від яких залежить завтрашній день рідної землі. Ви творите майбутнє!

     Тож зичу вам, шановні батьки, аби цей навчальний рік подарував лише радість від нових здобутків дітей, вчителям – творчого натхнення, яке зігріває усіх теплом, а нашим школярам – з легкістю навчатися і демонструвати „відмінні” результати, бо так зможемо довести, що наше покоління є представником сильної, гідної нації, яка пам’ятає багатостраждальне минуле, пишається героями сьогодення та мріє лише про одне - бути господарями на своїй власній землі. І це актуально і нині, в рік 30-річчя Незалежності України.

      Тож бажаю всім щасливої долі. Вірю, так має бути і буде.

      Зі святом!

 

Бахмацький міський голова

Павло Шимко