Фото без описуТрадиційно у другу неділю вересня відзначають своє професійне свято працівники нафтової, газової і нафтопереробної промисловості.

  З цієї нагоди у п’ятницю, 10 вересня, у приміщенні Бахмацької дільниці Прилуцького відділення АТ “Чернігівгаз” відбулося урочисте зібрання трудового колективу на чолі з керуючим Миколою Євтушенком.

  Від імені Бахмацької міської ради, її виконавчого комітету та депутатського корпусу з професійним святом «газовиків» привітав міський голова Павло Шимко. Побажавши всім присутнім міцного здоров’я, родинного благополуччя та успіхів у роботі, він виконав приємну місію нагородження.

  За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток газового господарства та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості грамотами Бахмацької міської ради відзначено Ірину Шкребко, оператора з уведення даних в ЕОМ (ОМ) відділу комерційного балансування Бахмацької дільниці Прилуцького відділення АТ “Чернігівгаз” та Анатолія Євтушенка, майстра групи експлуатації мереж служби експлуатації систем газопостачання Бахмацької дільниці Прилуцького відділення АТ “Чернігівгаз”.

  Тож щиро вітаємо працівників газової служби підприємства з професійним святом. Нехай фахове зростання, творчий підхід до роботи та самовіддача принесуть вам щедрі плоди: достаток у домі, повагу колег, задоволення від життя.