Фото без опису Кожне село має свою давню історію. Не виключенням є і Красилівка. Історія її багата й цікава, адже днями їй виповнилося 457 років. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління, а ще любов до української пісні та отчої землі. Привітали зі святом та побажали здоров’я, гарних врожаїв, злагоди та достатку в родинах, хліба і до хліба міський голова Павло Шимко, староста села Катерина Осипенко, представник ПСП «Пісківське» - Олег Расказов.

 Емоційністю та щирістю вразила концертна програма, представлена «Козацькою вольницею» під керівництвом Тетяни Олійник, та хореографічними колективами. Вкотре переконалися, що українська пісня - втілення чогось квітучого, ніжного та безсмертного. Жодна країна світу не має такого безцінного скарбу як ми, українці. Радісні, сумні, жартівливі та героїчні – всі вони по-своєму прекрасні.

  Звісно, на святі не обійшлося і без подарунків. І ще один сюрприз чекав на мешканців, за сприяння депутата обласної ради Валерія Колоші, – виступ Ольги Зеленської та гурту «Смоляни».

  На площі біля клубу довго лунав дзвінкий дитячий сміх та гамір, тому що поряд були розташовані дитячі розваги. А яке ж свято без смачної козацької каші, якою пригощали всіх охочих.

  Тож щиро бажаємо всім жителям села Красилівки міцного здоров’я, добробуту, благодатної долі та процвітання!