Фото без опису   «Жовтий» рівень епідемічної небезпеки набирає чинності з 00:00 години 23 вересня 2021 року по всій Україні. Відповідне рішення прийнято Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Саме про виконання заходів щодо запобігання розповсюдженню короновірусної інфекції на території Бахмацької громади та забезпечення роботи закладів гуманітарної та соціальної сфери при “жовтому” рівні йшлося сьогодні на засіданні постійно діючої комісії виконавчого комітету міськради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

   Загалом для «жовтої» карантинної зони діють такі обмеження:

- Заборонено проводити масові заходи за участю понад однієї особи на 4 кв. метри території або наповненістю залів понад дві третини місць у кожному окремому залі;

- Не більше 4 осіб за столиком у закладі громадського харчування, а відстань між столами - щонайменше 1,5 метри;

- Кінотеатри та інші заклади культури працюватимуть із заповненістю залів менше за дві третини місць або 50% місць у кожному окремому залі;

- Спортивні зали та фітнес-центри працюватимуть лише у разі обмеження кількості відвідувачів з розрахунку одна особа на 10 кв. метрів площі тощо.

  Обмеження не будуть застосовуватися у разі наявності у понад 80% персоналу та 100% відвідувачів закладів чи заходів, крім осіб до 18 років, “жовтих” або “зелених” COVID-сертифікатів.

https://rada.info/upload/users_files/04061702/79c0ed5b854674140cc259f9133fbab3.pdf

Фото без опису