Фото без описуЗа традицією, в останній день вересня ми відзначаємо прекрасне та величне свято – День усиновлення. Це свято людяності й милосердя, яке співпадає у часі з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

  Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами…Це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками, як з боку дорослих, так і з боку дитини. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Зберігаючи таємницю усиновлення, ми не можемо назвати прізвища цих людей, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові, гуманності і милосердю діти знайшли матір та батька, щасливу родину, сімейний затишок.

  “Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність - піклуватися про кожну дитину, адже коли сміється дитина, посміхається небо. І тому сьогодні моя щира вдячність вам - людям, небайдужим до дитячої долі, - прийомним батькам, опікунам та піклувальникам”, - зазначив міський голова Павло Шимко у ході зустрічі-спілкування, яка відбулася сьогодні в малому залі міськради.

  Прийміть доземний уклін і найщиріші слова поваги всі, хто долучився до цієї шляхетної справи, хто зігрів маленькі серця теплом і ніжністю. Хай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а віра, надія і любов ніколи не залишає ваші серця!

  Всіх небайдужих людей, які готові взяти дитину-сироту або позбавлену батьківського піклування в сім’ю, здійснити її мрію, надати тепло, любов, допомогти здобути якісну освіту та виховати гідною людиною, запрошуємо до служби у справах дітей Бахмацької міської ради, яка знаходиться за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності, 42, ІV поверх або просто зателефонуйте: (04635) 2-18-46.