Фото без описуЯкщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та поважного віку. В цю золоту пору людина, як і в природі, починає збирати свої врожаї. Зерна, що зростали весь цей час, дають віддачу, приходить мудрість життя, людина ділиться своїм досвідом, але як ніколи потребує поваги та уваги.

Тому в переддень Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Бахмацькому міському Будинку культури відбувся захід, куди були запрошені люди, для кого золота осінь - це більше, ніж пора року.

Свято розпочалося з поздоровлень шановних гостей та вручень почесних відзнак жителям громади, хто своєю працею, за багато років, зробив величезний внесок в розвиток рідного краю.

.- Дорогі ветерани, люди поважного віку! Щиро вдячний за вашу активну життєву позицію, великий життєвий досвід та мудрість, якими ви ділитесь, даєте цінні поради. Сьогодні ми беремо приклад із вас, намагаємося зробити Бахмач і нашу громаду кращими, - звернувся до зібрання міський голова Павло Шимко.

Естафету вітань віршованими рядками продовжила голова організації ветеранів Бахмацької міської територіальної громади Лілія Гриценко:

Хай душа не тьмяніє, а повниться світлом,

Хай не в'януть надії в пустій метушні,

Я бажаю нам многая і благая літа,

Серед рідних людей і на рідній землі!

За активну життєву і громадянську позицію, патріотичне виховання молоді, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху в місті та громаді, а також з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана нагородили

Почесними грамотами Бахмацької міської ради:

Василя Слабія — голову організації ветеранів с. Курінь;

Володимира Соловецького - голову організації ветеранів с. Бахмач;

Віталія Ломако — Заслуженого працівника культури, старосту народного аматорського хору ветеранів КЗ “Бахмацький Будинок культури” Бахмацької міської ради.

Грамотами організації ветеранів Бахмацької міської ради:

Мирославу Моргун — голову ради ветеранів с. Тиниця;

Надію Приходько — голову ради ветеранів залізничного вузла ст. Бахмач.

Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувались яскравими виступами працівників Бахмацького Будинку культури, народного аматорського хору ветеранів під керівництвом Валентини Остапенко (концертмейстер Олександр Гненик), хореографічного колективу “Едельвейс” під керівництвом Оксани Іваненко.

Тож щиро бажаємо всім, щоб золота осінь була щасливою і безхмарною. Світлих днів, турботливого оточення, теплих і радісних почуттів, а найголовніше – міцного здоров’я. І хай Господь оберігає вас!