Фото без описуСьогодні, 4 жовтня, проводжали 9 новобранців осіннього призову до лав Збройних Сил України. Представники влади, військкомату, батьки та друзі прийшли провести хлопців. Юнакам бажали повернутися додому змужнілими і з честю виконати свій громадянський обов’язок.

   На цьому наголошували начальник другого відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Віктор Московченко, Бахмацький міський голова Павло Шимко, керуюча справами - секретар виконкому Дмитрівської селищної ради Тетяна Пальчиковська.

  Серед призовників: 4 - з Бахмацької громади: Владислав Євтухов з с. Халимонове, Владислав Фесенко з с. Бахмач, Сергій Воронович та Артем Сурай з с. Фастівці, 3 - з Дмитрівської: Богдан Кладковий, Євгеній Пальчиківський з смт Дмитрівка, Іван Устименко з с. Кропивне, 2 — з Батуринської: Андрій Рябенко з с. Красне, Володимир Самозвон з с. Осіч.

  Майбутнім захисникам України були вручені подарунки. Новобранці будуть направлені спочатку до навчального центру, а потім їх розподілять до військових частин.

 Призовники не будуть залучатися до виконання завдань у зоні проведення ООС.