У перший день жовтня в усьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, а в нашій державі ще й День ветерана. Це день, який дозволяє висловити глибоку пошану до представників суспільства, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

      У цей день працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Бахмацької міської ради було організовано свято та запрошено людей, які пройшли великий віковий і життєвий шлях.

      На адресу наших шановних гостей звучали теплі слова подяки. Приємним подарунком запрошеним була чудова добірка пісень у виконанні українських співаків. На зустрічі звучали гуморески Павла Глазового та відбулися цікаві вікторини.     

       Тиха казкова музика, запах осінніх квітів та щирі усмішки ведучих і гостей створювали теплу сімейну атмосферу.

       Наші поважні гості не лише добрі та турботливі господині, а й неперевершені майстрині. На заході були представлені вироби ручної роботи відвідувачів гуртків відділення денного перебування, а також збірка віршів та прекрасні картини, вишиті руками Валентини Миколаївни Басараб.     

      Завершилося свято чаюванням у теплому колі та невимушеній атмосфері.

       Також з нагоди свята підопічним відділення стаціонарного догляду в с. Курінь передано солодкі подарунки, придбані Бахмацькою міською радою.

       Колектив установи від щирого серця висловлює свою шану та повагу людям старшого покоління та бажає їм міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя.