Фото без описуЩиро вітаю всіх працівників сільського господарства з професійним святом, яке є по-істині всенародним.

   Бахмаччина багата родючими землями та працьовитими людьми. І в усі часи саме земля була нашою годувальницею та натхненницею, а найшанованішими трудівниками – хлібороби.

   Сьогодні ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша невтомна праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.

   Шановні працівники сільського господарства! Ми вдячні вам за хліб і до хліба на столі. Дякую за спонсорську допомогу, яку ви надаєте для підтримки гуманітарної галузі громади та соціально незахищеним категоріям населення. Нехай кожен ваш день благословляється добрим здоров’ям, гарним настроєм і людською шаною.

   Бажаю всім, хто причетний до цієї сфери – працівникам ланів і ферм, керівникам і фахівцям сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власникам особистих селянських господарств, ветеранам сільськогосподарського виробництва злагоди, добробуту, нових трудових звершень і оптимізму. Благодатної ниви вам і щедрих врожаїв!

  Зі святом!

З повагою                            

Бахмацький міський голова                                                                            Павло Шимко