21 листопада ми вшановуємо мужність патріотів, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору. Це знаковий день у новітній історії України.

   Революція Гідності об’єднала нас в єдиній, соборній і незалежній Україні. Події Майдану не просто змінили, а й згуртували людей. І тому наразі ми маємо зберегти незламний дух волі, здобутий надто дорогою ціною. І це в наших силах.

   У цей день вшануймо пам’ять Героїв Небесної Сотні та українських воїнів, які загинули на сході України, захищаючи незалежність нашої держави. Вони – наша гордість! Віддавши життя за свободу, гідність і незалежність, вони вказали нам шлях, яким маємо йти сьогодні ми й наступні покоління.

  Сердечно вітаю жителів громади з Днем Гідності та Свободи. Бажаю всім доброго здоров’я, щастя, добробуту, сімейної злагоди й любові. Нехай в Україну прийде довгоочікуваний мир і стабільність, хай ніколи не згасає в наших серцях пам’ять про героїв, які віддали життя за свободу та незалежність рідної землі.

   Вічна слава Героям!

   Слава Україні!

Бахмацький міський голова                                                          Павло ШИМКО