Фото без описуДитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Серце кожного, хто хоча б раз завітав до «Берізки», відчуло любов і затишок, добро і щирість, які тут панують повсюди. Усі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям. Нині дитсадок відвідує 200 дітлахів, працює 10 вікових груп, з них 3 інклюзивні та 1 ясельна.

   А скільки загалом поколінь вихованців люблячі та турботливі педагоги виплекали й відкрили їм двері у широкий світ – уже й не злічити! Адже дошкільному навчальному закладу днями виповнюється 45 років!

  «Берізка» завжди наповнена багатьма цікавими подіями і різноплановими заходами, яскравими проявами професійної творчості та плідної взаємодії всіх працівників закладу та батьків.

  Тож щирі слова вітання та особливі і теплі слова подяки за великий талант і покликання дарувати мудрість і знання, за любов до дітей адресуємо колективу закладу і всім, хто раніше працював у «Берізці».

  Зичимо закладу завжди бути наповненим щасливим дитячим сміхом, працівникам – задоволення від улюбленої роботи, а маленьким вихованцям - рости здоровими, розумними та не забувати дороги до світлої домівки свого дитинства, бо як писала Ліна Костенко:

Душа летить в дитинство, як у вирій,

бо їй на світі тепло тільки там…

   Зі святом!