Фото без описуНоворічно-Різдвяні свята вже близько і у повітрі літає відчуття наближення казки. Диво хочеться бачити скрізь і всюди. І навіть нині, незважаючи на непрості часи, хочеться вірити, що у новому році все у всіх буде добре, що прийдешній рік буде кращий за попередній.

   Як справжні господарі готуються до свята, давайте і ми всі разом створимо у нашій громаді новорічний святковий настрій та прикрасимо свої будинки, офіси, магазини, кафе та інші заклади новорічними яскравими гірляндами, кульками, сніжинками, вберемо новорічні ялинки або інші зелені насадження, які ростуть поряд з будівлями.

   Дякуємо тим креативним жителям громади та приватним підприємцям, які останніми роками вже реалізовували цю ідею. Давайте цьогоріч спробуємо створити святкову атмосферу в усіх населених пунктах нашої громади.

   Погодьтесь, адже тільки завдяки спільним зусиллям прийде справжня радість очікуваного свята. Віримо, що ви любите рідне місто чи село та із радістю долучитесь до створення святкової атмосфери.

   Поспішайте! Часу не так багато!!!