Фото без описуБахмацька міська територіальна громада увійшла у сімку громад Чернігівщини, які стали учасниками програми «Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України», що реалізується Європейським Союзом спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

   Як результат - Бахмаччину відвідала радник проєкту в Чернігівській області Світлана Рожок, яка в ході зустрічі за круглим столом окреслила основні моменти співпраці, наголосивши, що це можливість для громади покращити медичні, соціальні та адміністративні послуги.

   Друга частина робочої зустрічі була присвячена знайомству з діяльністю соціально важливих установ Бахмаччини. Міський голова Павло Шимко, секретар міської ради Ірина Левченко, заступник міського голови з питань гуманітарної сфери Світлана Книга провели для радниці проєкту ознайомчу екскурсію медичними та соціальними закладами громади. Зокрема, відвідали ЦНАП, КУ “Центр надання соціальних послуг”, КНП “Бахмацька міська лікарня”, КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги”, КНП “Бахмацька лікарня-хоспіс”, а також поспілкувалися з керівниками цих закладів, обговоривши проблемні питання та перспективи розвитку.

   У ході спілкування Павло Шимко відзначив важливість цього проєкту, адже його реалізація сприятиме вирішенню надважливих питань у кожній галузі, що в свою чергу розширить можливості для мешканців громади.