Фото без опису Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України та Міжнародним днем волонтера - святами незламності, мужності та сталевого духу. Ці нерозривно пов’язані між собою, адже саме завдяки військовим і волонтерам гартується українська армія та пишеться її історія.

   Саме на армію покладена священна місія: оберігати спокій народу, стояти на варті рідної землі, вірою і правдою служити українській нації, йдучи за своїм покликанням.

  Тож щиро дякую всім військовослужбовцям Бахмаччини, які служили в Збройних Силах, захищали та продовжують обороняти нашу землю від ворога, волонтерам за сумлінне виконання конституційного обов'язку, відвагу, героїзм та самопожертву.

   У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя у боротьбі з агресором за правду, справедливість, свободу, незалежність і за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

   Особливі слова подяки людям, які обрали непростий і відповідальний шлях волонтерства, які діляться теплом своїм сердець з іншими, не важливо, люди це чи безпритульні тварини. Щира вдячність усім вам, волонтери, за вашу добру, корисну і потрібну для людей справу. Нехай кожен ваш шляхетний вчинок спонукає до дії інших, а люди навзаєм віддячують вам добром і повагою.

   Бажаю усім міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла. Переконаний, що Україна обов'язково переможе, адже український дух неможливо здолати!

   Слава Україні!

З повагою

Міський голова                                                                                        Павло Шимко