Фото без опису         Клієнти категорії малого та середнього бізнесу можуть спланувати витрати на електроенергію на весь І квартал 2022 року. Постачальник енергоресурсів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує укласти договір постачання електричної енергії за тарифом «Фіксований».

      Це можливість розпочати рік зі стабільною ціною електричної енергії, незважаючи на цінові коливання на оптових ринках, і не турбуючись про вартість енергоносія по завершенні свят. До кінця березня для клієнтів, які скористаються цією пропозицією, ціна електроенергії залишатиметься незмінною.

      Скористатися тарифом «Фіксований» можуть представники малого та середнього бізнесу, віднесені до групи Б, тобто ті, хто не має засобів погодинного обліку електроенергії, на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.

       Низка клієнтів, які пристали на пропозицію ТОВ «Чернігівгаз Збут» та уклали договори на постачання електричної енергії за тарифом «Фіксований» у попередніх періодах, уже встигли оцінити його переваги.

       «Враховуючи суттєві коливання ціни електричної енергії на ринку на добу наперед, планування витрат на енергоносіїв стає непростим завданням. Споживачеві не просто вирахувати ціну, яка складається за підсумками місяця. Так, за даними Оператора ринку, середньозважена ціна на РДН лише протягом останніх двох місяців суттєво зростала: у жовтні — на 25 % у порівнянні з вереснем, у листопаді — на 22 % у порівнянні з жовтнем. Натомість, тариф «Фіксований» дає змогу підприємцям точно порахувати витрати на енергоносій», — підкреслив начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Ігор Полулях.

       Укласти договір за тарифом «Фіксований» представники малого й середнього бізнесу можуть до 10 грудня 2021 р. Водночас за клієнтом зберігається право обрання найбільш зручного для нього способу оплати з трьох — передплата, подекадна оплата або ж післяплата. Більше про деталі пропозиції вам розповість менеджер, який працює у вашому регіоні:

  • Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Городнянський, Корюківський, Сновський, Куликівський, Ріпкинський, Чернігівський райони та м. Чернігів: за телефоном: (0462) 94–12–47 (дод. 1224) та (0462) 94–12–47 (дод. 1229);
  • Бахмацький, Борзнянський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський, Варвинський та Прилуцький райони (з фізичним розташуванням у м. Прилуки): (04637) 7–16–10;
  • Ніжинський, Бобровицький, Козелецький, Носівський райони (з фізичним розташуванням у м. Ніжин): (04631) 7–83–05;

       Також заявку на укладення договору постачання електричної енергії за тарифом «Фіксований» можна подати через форму «Звороньотнього зв’язку» на офіційному сайті постачальника (https://cn.gaszbut.com.ua/forma-zvazku ).

       Довідка: «ТОВ «Чернігівгаз Збут» має ліцензію на право ведення діяльності із постачання електричної енергії, відповідно Постанови НКРЕКП від 17.06.2020 року № 1119. На сьогодні компанія постачає електроенергію лише непобутовим споживачам.

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.