Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

    09 грудня 2021 року фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Бахмацької міської ради спільно з фахівцем Ніжинського РС №3 філії ДУ «Центр пробації»   провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з учнями 10 класів Бахмацького ліцею №1 на тему: «Скажемо насильству – СТОП!». У ході зустрічі учням було показано соціальні відеоролики, які підвищили рівень поінформованості про форми, прояви, причини та наслідки насильства та торгівлі людьми. Звернули увагу на формування нетерпимого ставлення до насильницьких моделей поведінки, усвідомлення насильства та торгівлі людьми, як порушення прав людини.

   На завершення заходу підлітки отримали інформаційні буклети «Ні насильству!», «Людина – не товар» та контакти служб й організацій, до яких можна звернутися за допомогою.

Фото без опису

Фото без опису