Фото без опису День Святого Миколая  в Україні відзначають 19 грудня. Миколай є історичною постаттю та за своє життя став символом милосердя і добра. Варто лише поділитися своїм теплом, подарувати любов та запропонувати допомогу тому, хто її потребує, - і віра в диво не омине жодну людину. Так як найбільше цього свята чекають діти, то кожному дорослому хоч на певний час під силу стати помічником Чудотворця.

    З особливими почуттями та трепетом у серці приходить це свято до дітей загиблих Героїв, які втратили на війні своїх батьків.

   Тому представниця Ніжинської районної державної адміністрації Наталія Фесик, у рамках Комплексної обласної програми підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2025 року, що реалізовує Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації,  вручила солодкі подарунки дітям вищезазначеної категорії, які проживають у Бахмацькій громаді.

   До привітань із прийдешніми новорічно-різдвяними святами долучилася керуюча справами виконкому міськради Тетяна Швидченко, яка  передала Кирилу та Артему солодощі від міського голови Павла Шимка.