Фото без описуСьогодні погода не переставала нас дивувати своїми вибриками та нестабільністю. Однак ці обставини ніяк не вплинули на той святковий настрій, який заполонив усіх, хто прийшов сьогодні на офіційне відкриття ялинки у місті Бахмачі.

   Подивитися, як засвітяться вогники новорічної красуні, зібралися діти та дорослі.

   Зі святом мешканців Бахмаччини привітав міський голова Павло Шимко, який побажав міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, тепла, радості та успіху в кожну родину та миру і щасливої долі Бахмаччині та Україні.

   За традицією до чисельного зібрання звернувся настоятель Парафії Успіння Пресвятої Богородиці м. Бахмача Чернігівської єпархії ПЦУ Володимир Павлина. Звісно, на відкриття ялинки завітав з найкращими побажаннями і сам Святий Миколай, який привітав всіх дітей і дорослих зі святом.

  Глядачів захопила творча програма, підготовлена працівниками Бахмацького будинку культури, яка перенесла всіх у світ казки, добра, щирості та милосердя. Малеча побігла біля ялинки водити хороводи, і це заполонило місто позитивом та добром.

   Попри мокрий сніг і дощ, новорічно-різдвяний дух витав по місту, яке наповнилось чарівною атмосферою прийдешнього Нового року та Різдва Христового.