Фото без опису Підтримка розвитку підприємства є важливою складовою роботи органів влади на місцях. Надзвичайно актуальною ця тема стала в період локдауну, коли підприємці і підприємства стали перед вибором - закритися або винайти найбільш безпечні форми виробництва, торгівлі, надання послуг тощо.

   Стала реальністю і потребою сьогодення електронна звітність, яка виключає прямий фізичний контакт, електронні замовлення товарів, послуг та їх доставка "до дверей".

   Міська рада наполегливо працює над створенням комфортних умов ведення бізнесу і намагається максимально швидко реагувати на сучасні виклики.

   Податкові новації, які реалізуються в державі, направлені на забезпечення розвитку і підтримки бізнесу. Чим краще почуває себе підприємницьке середовище, тим краще воно працює. А відтак більше робочих місць створюється, більше податків надходить до бюджету і відповідно більше соціальних програм може бути реалізовано.

   Складовою частиною податкової реформи є Закон України № 265 "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" зі змінами, які вступають у дію з 01.01.2022 року. У першу чергу, те, що недостатньо проводилось роз'яснювальних і просвітницьких заходів.

   У певній мірі зняти напруження та отримати відповіді на критичні питання, поділитись досвідом застосування вищевказаного закону допоможе безкоштовний семінар "Податкова реформа в дії", який погодилась провести Чернігівська обласна громадська організація "Центр з економічно-правових питань "Діалог".

  На семінар, який відбудеться 23 грудня 2021 року об 11-00 в приміщенні Бахмацької міської ради, запрошуються підприємці 2,3 та 4 груп єдиного податку.