Сьогодні міський голова Павло Шимко провів традиційну зустріч з головами вуличних комітетів міста Бахмача.

   Очільник громади прозвітував про зроблене в цьому році, виокремивши найважливіші проєкти, поділився планами на майбутнє, зазначивши, що бюджет громади носить соціально-орієнтований характер, адже левова частина коштів була спрямована на видатки, які є обов'язковими, - це і виплата заробітної плати, і проплата за енергоносії, і харчування. Звісно ж, значна сума - це фінансування низки місцевих цільових програм, направлених на розвиток окремих галузей або розв’язання актуальних для громади проблем.

  Далі спілкування продовжилося у форматі “питання-відповідь”. Зокрема, містяни занепокоєні тарифами на газ та необхідністю обов'язкової абонплати за його транспортування. Цікавилися тарифами на водопостачання та водовідведення, які будуть введені з 1 січня 2022 року, а також тарифами на вивіз побутових відходів у місті.

   Нарікали на мізерні пенсії. Ще одне питання, яке порушували жителі, стосувалося забезпечення транспортним сполучення. Також обговорили питання проведення ремонтів доріг, покращення вуличного освітлення, вартості перевезення на міських маршрутах.
Звучали чисельні скарги на недотримання водіями правил дорожнього руху, зокрема, і на перевищення швидкості. Пропонували встановлення дорожніх знаків та “лежачих поліцейських” на найбільш небезпечних перехрестях вулиць.
У відповідь Павло Шимко зазначив, що, дбаючи про безпеку всіх учасників дорожнього руху, на черговому засіданні виконкому буде ініційовано рішення про обмеження швидкості руху водіїв по місту до 40 км за годину.

   На завершення міський голова подякував всім, хто прийшов на зустріч, хто вболіває за життя міста та громади та має активну громадську позицію, а також привітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.