Ось і завершується 2021 рік. Ми знову перегортаємо чергову сторінку нашого життя. Традиційно, у такі дні згадуємо, як пройшов рік, з надією споглядаємо у наступний. Прикро, але, у році, що минає, чорного кольору було немало. Дійсно, 2021 залишиться у пам’яті як рік важких випробувань, - це і продовження російсько-української війни, і наступ коронавірусної біди, але водночас це знаковий час як для Української держави, яка відсвяткувала своє 30-річчя, так і для нашої зовсім юної громади, що лише розпочинає свій шлях.

   Маю сподівання, що Бахмаччина – це велика дружна родина, і ми разом будемо робити все задля розвитку нашого міста та всієї громади. Будемо творити її історію спільно, з усіма, хто любить своє місто чи село.

   Нині ж я дякую всім, хто був поруч – навчав, давав поради, вірив, надихав, працював пліч-о-пліч, підтримував, допомагав, критикував - раніше і продовжує все це робити тепер. Та найперше я дякую тим, хто тримає над Україною небо, хто постійно на варті нашого життя, щоденно ризикує собою, заради нашого спокою, здоров’я та безпеки.

  Фото без опису Дорогі друзі! Тож від себе особисто та від імені депутатського корпусу Бахмацької міської ради вітаю вас з прийдешніми святами - Новим роком та світлим святом Різдва Христового! Зичу кожному здоров’я, благополуччя, злагоди, тепла, радості, успіху. Хай у ваших оселях буде затишно, лунає дитячий сміх і поруч будуть найрідніші. Нехай сяйво Різдвяної зорі сповнить нашу країну дивом - зупинить постріли, подарує надію на краще та утамує біль тих, хто в цьому році пережив тяжкі втрати і страждання.

   Миру над нашою рідною Бахмаччиною і Україною! Божого вам Благословення, веселих Різдвяних свят, щедрого на радість Нового року!

З повагою

Бахмацький міський голова                                                                  Павло ШИМКО