Фото без опису У період новорічно-різдвяних свят кожен з нас очікує на диво. І тут не важливо, ви доросла людина чи дитина. Кожному хочеться вірити в краще. Та часто у передсвятковій метушні ми забуваємо про людей поважного віку, яким потрібно так мало — трохи турботи і уваги.

   5 січня в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося святкове передріздвяне дійство - ”Зірка пливе — до свята веде!”. Концертна програма формувалася для різних вікових категорії, адже це була своєрідна зустріч поколінь, ініційована Організацією ветеранів Бахмацької міської територіальної громади за творчої підтримки працівників Бахмацького базового будинку культури та вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості.

   Розпочала захід Лілія Гриценко, голова Організації ветеранів Бахмацької міської територіальної громади, яка наголосила на важливості єдності поколінь та привітала зі святами. Зі щирими словами вітань до озимого покоління надвечір'я звернувся міський голова Павло Шимко. Він згадав роман Єлизавети Мельниченко “І засяє сонце”, де своєрідним рефреном звучать слова, що хмари обов'язково розійдуться, і над Україною врешті-решт засяє сонце. Побажав добра, злагоди та любові в кожній родині.

   Родзинкою заходу були творчі номери у виконанні людей поважного віку. Так, піснею та грою на баяні присутніх вразила Любов Сафригіна. Подружжя Мирослави і Олексія Моргунів виконали різдвяну колядку “Ой радуйся, Земле!”.

   Звичайно, святковому заходу передувала ретельна підготовка та репетиції, але результат того вартий! Артистам вдалося запалити молодечий вогник і завзяття в очах літніх людей. Звісно, головне – це святковий настрій, яким ділились як дорослі, так і діти, їхні сяючі очі та радісні посмішки глядачів.

   Яскрава концертна програма була вражаючою, а казкову атмосферу свята відчув кожен, хто завітав на захід. Зустріч була сповнена справжнім теплом, щирістю, добротою і людяністю.