Фото без опису Прийміть найщиріші вітання з визначним українським державним святом – Днем Соборності України, адже саме цей день знаменує собою знаменну дату в історії нашого народу – возз’єднання на своїй землі в одній державі. Саме 22 січня 1919 року був прийнятий Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Відтоді День Соборності нагадує нам про те, що сила і міць нашої неньки України – в єднанні. І не лише територій, а вчинків, дій і сердець. Тож наразі ми маємо плекати все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар державності.

    «Соборна» - означає спільна, злагоджена, та, що має згоду усіх. Ніхто не зможе сьогодні заперечити, що ми хочемо жити саме в такій державі!  Ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують спільні прагнення. Як і колись, так і нині український народ  знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави. Слава нашим захисникам! Вічна пам'ять полеглим героям...

   Вірю, що за нашої непохитної віри і міцної підтримки, українські військові, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу жодного шансу зламати дух українського народу. Ми обов'язково переможемо! Бо ніхто, окрім нас самих, українців, не буде захищати нашу державу і працювати, закладаючи фундамент для щасливого майбутнього дітей та онуків. Пам'ятаймо: тільки разом – ми сильні.

    Зі святом, шановні земляки! Хай розум, воля і любов до рідної землі об'єднають нас для здійснення омріяної мети – щасливого і гідного життя, могутньої, заможної, а головне — незалежної та соборної України!

    Слава Україні!

З повагою

Міський голова                                                                                       Павло ШИМКО