РЕЄСТРАЦІЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ:

  Фото без опису Реєстрація змін до відомостей про юридичну особу (крім громадських об’єднань та благодійних організацій, крім внесення змін до інформації про здійснення зв’язку з юридичною особою) - 24 години (3 дня по 8 годин) - 0,3 розміру прожиткового мінімуму = 740 грн.

  • Протягом шести годин - у подвійному розмірі - 1 480 грн. + 740 грн.
  • Протягом двох годин - у п'ятикратному розмірі - 3 700 грн. + 740 грн.

Реєстрація змін до відомостей про громадське об’єднання чи благодійну організацію - 24 години (3 дня по 8 годин) - 0,1 розміру прожиткового мінімуму = 250 грн.;

 Реєстрація змін відомостей про прізвище, ім’я, по батькові або місцезнаходження фізичної особи-підприємця - 24 години (3 дня по 8 годин) - 0,1 розміру прожиткового мінімуму = 250 грн.;

  • Протягом шести годин - у подвійному розмірі - 500 грн. + 250 грн.;
  • Протягом двох годин - у п'ятикратному розмірі - 1 250 грн. + 250 грн.;

    За одержання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань в паперовій формі - 0,05 розміру прожиткового мінімуму = 120 грн.;

  За надання документів в паперовій формі, що містяться в реєстраційній справі - 0,07 розміру прожиткового мінімуму = 170 грн.;

  Виправлення технічної помилки, допущеної з вини заявника - 30 відсотків адміністративного збору: ФОП = 80 грн.; юридична особа = 220 грн.

РЕЄСТРАЦІЯ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ:

  • Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання - 37,22 грн;
  • Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання (порушення термінів) - 62,03 грн.

   АДМІНІСТРАТИВНИЙ ЗБІР ЗА НАДАННЯ ВІДОМОСТЕЙ З ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ

   Звертаємо увагу, що з 01 січня 2022 року змінився розмір адміністративного збору за надання відомостей з Державного земельного кадастру:

  • Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку - 124.05 грн.

   За надання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, що містить відомості Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, додатково сплачується адміністративний збір відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року, та округлюється до найближчих 10 гривень, а саме:
  -0,025 прожиткового мінімуму для працездатних осіб - отримання інформації в паперовій формі 60 грн.;
 -0,0125 прожиткового мінімуму для працездатних осіб - отримання інформації в електронній формі 30 грн.

  • Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про обмеження у використанні земель - 136.46 грн.
  • Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про землі в межах території адміністративно-територіальних одиниць - 148.86 грн.
  • Надання відомостей з Державного земельного кадастру формі довідки, що містить узагальнену інформацію про землі (території) - 148.86 грн.
  • Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі викопіювань з кадастрової карти (плану) та іншої картографічної документації - 74.43 грн.
  • Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі копій документів, що створюються під час ведення Державного земельного кадастру - 74.43 грн.
  • Виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру не з вини органу, що здійснює його ведення - 24,81 грн.

   Адміністративний збір справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року, в якому надається відповідна адміністративна послуга (станом на 01.01.2022 року - 2481 грн).