Двадцята сесія Бахмацької міської ради відбулася сьогодні, 9 лютого. Її скликали у зв’язку з нагальною потребою внесення змін до бюджету громади, проект якого (зі змінами) детально обговорили й узгодили напередодні на засіданні профільної бюджетної комісії. Першочергово ці зміни були обумовлені необхідністю передбачення співфінансування з місцевого бюджету в сумі 3,5 млн грн  на реалізацію соціально важливого для громади проекту – будівництва школи в с. Григорівка, що реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в рамках президентської програми «Велике будівництво».

    Розглянули низку питань, що стосуються комунальної власності. Обранці громади підтримали рішення, яким затверджено  перелік об’єктів малої приватизації комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні. Водночас погодили зміни до Положення про діяльність аукціонної комісії, яка формується для продажу об’єкта малої приватизації, так як склад комісії та зміни до неї затверджуються рішенням Бахмацької міської ради.  До відома: комісія розроблятиме умови продажу, а також визначатиме стартову ціну об’єкта малої приватизації. Прийняті рішення будуть оприлюднюватись на офіційному веб-сайті   міської ради, а також в електронній торговій системі. Кошти, одержані від продажу комунального майна, зараховуються до місцевого бюджету.

Крім того, депутати затвердили проєкти землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок на території Біловежівського, Григорівського, Халимонівсього, Тиницького, Пісківського, Стрільницького, Красилівського та Фастовецького старостинських округів, а також затвердили технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) в адміністративних межах громади тощо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису