Фото без описуБахмацька територіальна громада продовжує отримувати продовольчі набори у рамках Державної програми продовольчої підтримки регіонів Ніжинської районної військової адміністрації. Продукти харчування були зібрані за допомогою Рівненської та Дніпропетровської областей.

   Хто ще не отримав продуктові набори, які передбачались РОДИНАМ, У ЯКИХ ВИХОВУЄТЬСЯ ДИТИНА З ІНВАЛІДНІСТЮ, будь ласка отримайте в п'ятницю, 29 квітня, з 9.00 до 15.00 години.

   Продуктові набори видаються в КУ "Центр надання соціальних послуг" ( приміщення колишньої вечірньої школи).

  Також продуктові набори, в п'ятницю, 29 квітня, будуть видаватися ІНВАЛІДАМ І та ІІ групи.

  Розуміємо, що не всі люди цієї категорії зможуть самостійно отримати допомогу, тому просимо родичів, близьких звертатися з відповідними документами до КУ "Центр надання соціальних послуг" і отримати продуктовий набір.  При собі потрібно мати підтверджуючі документи:

-паспорт,

-довідка МСЕК про інвалідність.

 Також допомогу мають право отримати ОПІКУНИ НАД НЕДІЄЗДАТНИМИ ОСОБАМИ.

Для опікунів необхідно мати з собою:

- паспорт,

- рішення суду про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки та призначення опікуна.

   Четверта категорія осіб, яким також передбачено продуктові набори - це РОДИНИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ЯКІ ЗАРАЗ СЛУЖАТЬ В ЗСУ.

  Наполегливо просимо вищевказані категорії осіб в п'ятницю отримати продуктові набори, оскільки наступного тижня будемо забезпечувати інші категорії осіб.

   У населені пункти громади, у П'ЯТНИЦЮ, продуктові набори будуть передані через старост.

  Просимо усно передати інформацію друзям, рідним, близьким, жителям нашої громади, оскільки сторінки в фейсбуці на даний час - це єдиний спосіб інформування населення.

  Місцева преса не друкується, тому уважно слідкуйте за повідомленнями і по можливості сповіщайте сусідів, особливо людей похилого віку, родичів, друзів, адже завезення гуманітарної допомоги продовжується, тому перелік категорій населення для забезпечення продуктовими наборами збільшуватиметься.

  Також родинам, які мають діток віком до 3-х років, можна звертатися за дитячим харчуванням та памперсами як в міську раду, так і в КУ "Центр надання соціальних послуг".

   Щиро дякуємо голові Ніжинської районної військової адміністрації Григорію Ковтуну за підтримку. У складний для країни час допомога та увага до вразливих категорій населення має надзвичайно важливе значення.