Фото без описуЗнову висловлюємо подяку нашим сільгоспвиробникам, які у військовий час забечували та продовжують забезпечувати нас продуктами першої необхідності. Ми ніколи не були без хліба, м'яса, молока, муки та олії.

   Також слова вдячності адресуємо власникам та продавцям складу сім'ї Бондаренко, які саме у той час, коли частина нашої та Київської області була окупована, ризикуючи життям все ж здійснювали завезення та продаж товарів, обслуговуючи щоденно найбільшу кількість мешканців нашої громади. Ціни перевіряли неодноразово. Націнки на товар були в межах норми, на жаль, значне збільшення цін було здійснено при відпуску товару оптовими базами.

   Пізніше до завезення товару підключилися і менші торговельні об'єкти, яким також дякуємо. Але все ж для великої кількості населення нашої громади цього замало. Створюються дуже великі черги. Звертаємося до всіх власників торгівельних об'єктів міста: відкривайте ваші заклади, економіка повинна працювати і у військовий час. Цим ми допоможемо не лише мирному населенню, але і нашим ЗСУ у боротьбі з ворогом.