Фото без описуУ час, коли в нашій країні війна, гострою стала проблема забезпечення населення ліками. Зірвані мости, небезпечні дороги унеможливлюють транспортування і доставку вантажів. На найближчих складах вже майже відсутні лікарські препарати, завозять їх аптечні пункти майже щоденно, але вони не забезпечують потреби населення громади. Приємно, що до вирішення такої вкрай важливої проблеми долучаються наші земляки, які пропонують свою допомогу і знаходять шляхи вирішення складних питань та використовують можливості залучення в громаду гуманітарної допомоги у вигляді ліків. Щиро вдячні бахмачанину Олександру Гаврильченку, який запропонував свою допомогу в співпраці з Волинською обласною радою та фондом "Заради дітей України", домовився про відпуск ліків для нашої громади, організував транспортування до столиці, звідки вже наш водій зміг забрати вантаж.

   Завдяки цьому в понеділок, у міській раді можна буде БЕЗКОШТОВНО отримати ліки жителям нашої громади. Це ліки від тиску, артеріальної гіпертензії, гіпотонії, для зниження цукру, сечогінні, діуретики, ліки від простатиту, від рвоти, кроворозріджуючі, жарознижуючі та інші. Кількість ліків обмежена. Звертаємо увагу, що це препарати,виробниками яких є країни Європи. Тому звичних для нас ліків, таких, наприклад, як ліпразид, еналозид та ін.немає. Просимо врахувати це, визначаючи власну потребу в лікарському засобі. Беріть лише препарат, який необхідний і дійсно підходить вам. Порадьтеся зі своїм лікарем, перш, ніж використовувати ліки, яких ви раніше не приймали ( препарати, які є в наявності, на фото під публікацією)

   Ліки можна отримати з 9.00 до 12.00 години. Ще раз наголошуємо, ліків на всіх не вистачить, тому завчасно просимо утриматись від негативних коментарів в соцмережах щодо того, що не всіх забезпечили.

   Частину ліків і перев'язувальні матеріали відправили на фронт та в лікарні.

   Дякуємо БФ «Заради дітей України»