Фото без опису

  Сьогодні, 10 травня, відбулася нарада під головуванням міського голови Павла Шимка з актуальних питань виконання бюджету громади.

          У складних  умовах воєнного стану, який нині переживає Україна,  платники податків на економічному фронті мають захищати економічну безпеку кожної громади та нашої держави в цілому.

          Було акцентовано увагу на  необхідності активізації роботи з платниками податків, суб’єктами господарювання всіх форм власності, щодо належної сплати податків та наповнення дохідної частини бюджету. Несплата податків ставить під загрозу виконання міського бюджету та життєзабезпечення громади.

          Тому Бахмацька міська рада звертається  до суб’єктів господарювання громади з проханням активно  відновлювати та продовжувати господарську діяльність,  забезпечити своєчасну та в повному обсязі сплату податків до бюджету громади, не допускати заборгованості по платежах до бюджету, і таким чином підтримувати економіку, забезпечувати вчасність виплати заробітної плати працівникам закладів бюджетної сфери тощо.

          Своєчасно перераховані  кошти до бюджету громади платниками податків — це швидке відновлення та стабільна робота усіх сфер життєдіяльності громади.