Сьогодні на виїзній «кущовій» нараді, що відбулася в Бахмацькій міській раді, яку провів голова районної військової адміністрації Григорій Ковтун, обговорено актуальні питання життєзабезпечення Бахмацької, Батуринської та Дмитрівської громад під час воєнного стану. Акцентовано увагу на наступних питаннях: проведення мобілізаційних заходів, якнайшвидше документування злочинів, скоєних рашистами на окупованих територіях, діяльності добровольчих загонів самооборони, термінової перевірки стану готовності захисних споруд цивільного захисту, забезпечення медикаментами та паливом  закладів охорони здоров’я первинної і вторинної ланок, активізації посівної, завершення освітнього процесу в навчальних закладах, необхідності формування матеріального резерву, а саме: продуктів харчування в громадах тощо.

    У ході наради присутні керівники прозвітували за підпорядковані напрямки роботи та озвучили проблемні питання. Григорій Ковтун визначив пріоритетні завдання, серед яких  – забезпечення охорони громадського порядку  та створення  резерву продуктів харчування. Також посадовець подякував добровольцям із загонів самооборони  Бахмацької громади, які вирішили захищати рідну землю в Збройних Силах України.

   Звісно, одне з першочергових завдань органів місцевого самоврядування – забезпечити за можливості належне функціонування всіх галузей, але при цьому необхідно мінімізувати фінансові витрати. На жаль,  маємо навчитися жити і працювати в нових умовах. Сподіватися на покращення до завершення війни не варто. 

     Не забуваймо: в нашій країні йде війна, тож будьмо пильні!