Фото без опису З 23 травня жителі Чернігівщини знову зможуть оформляти біометричні документи в підрозділах міграційної служби. Прийом документів відновлюють не в усіх громадах. Адреси чернігівських підрозділів також змінилися. Про це повідомляє Державна міграційна служба на своєму сайті.

   Функціонування підрозділів у прикордонних громадах буде тимчасово обмежене через близькість до країни агресора. Це стосується Городнянської, Новгород-Сіверської, Ріпкинської, Семенівської та Сновської громад. Тут мешканці зможуть отримати наступні послуги:

  • внесення відомостей про дітей до закордонного паспорта одного з батьків;
  • продовжити строк дії закордонних паспортів, як дорослим, так і дітям, строком на 5 років;
  • вклеїти фото до паспорта громадянина України по досягненню 25-ти, 45-ти років.

   На території всіх інших громад, де є підрозділи міграційної служби – можна подавати документи на оформлення біометричних документів.

   Адреси відділень міграційної служби у Чернігові змінились через пошкодження будівель російськими окупантами. Новозаводський відділ за адресою вул. Старобілоуська, 4-а та відділ по вулиці Шевченка 116-а – пошкоджені. Натомість послуги будуть надаватись у Деснянському відділі (вул. Шевченка, 26) та в паспортному центрі по вулиці Шевченка, 51-а.

   Послуги надаватимуться в порядку «живої черги». «Електронна черга» тимчасово не працюватиме. Термін виготовлення біометричних документів може збільшитись через логістичні труднощі в країні.