Фото без опису Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Сьогодні останній дзвоник сповістив про закінчення навчального року у закладах освіти нашої громади.

   На жаль, цьогорічні заходи не схожі на яскраві свята попередніх років. Немає звичних лінійок, прощання зі школою, у більшості закладів лише урочисті зібрання випускників. Війна, що увірвалася в наше життя, змусила привчитися до нових реалій.

   Останній шкільний дзвоник для кожного звучить по-різному: для одних він сповіщає про початок літніх канікул, а для випускників продзвенить востаннє. І далі покличуть невідомі дороги життя – у кожного своя.

   Десятки тисяч українських дітей зараз далеко від війни, за сотні кілометрів від своїх шкіл. Тисячі – в небезпеці, у зонах бойових дій, де про навчання взагалі не йдеться. І сотні юних українців вже ніколи не зустрінуться з друзями, їх життя забрали російські окупанти.

   Ми ніколи не забудемо і не пробачимо цього. Щасливе майбутнє наших дітей - це те, що ми виборюємо у цій жорстокій війні.

   Дорогі діти, бажаю щоб ваші літні канікули були безпечними і мирними, щоб ви могли відпочити і набратися сил до наступного навчального року.

   Випускники! Приймайте життєві випробування з гордо піднятою головою і ніколи не опускайте руки. Будьте гідними громадянами нашої держави, вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми, пам'ятайте рідну школу та свою малу батьківщину. Щиро зичу вам щасливого життя, у якому пануватиме мир та впевненість у завтрашньому дні!

  Низький уклін вам, дорогі освітяни, вихователі та наставники. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє держави.

   Вітаю і батьків, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий навчальний рік з дистанційним навчанням, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину.

   Миру нам усім та щасливої життєвої долі нашим дітям! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Міський голова     

Павло ШИМКО