Під час війни наші люди показують приклади неймовірного героїзму.   Цивільні голіруч зупиняють танки, військові нищать ворога, навіть коли сили нерівні. Так, у лютому  Сергій  Шевченко вийшов назустріч  колоні ворожої бронетехніки, яка рухалася вулицями нашого Бахмача. Чоловік без зброї став перед колоною танків рашистів і упродовж кількох хвилин стримував її рух. Зокрема, закрив собою оглядові триплекси механіка-водія і таким чином позбавив ворога видимості шляху. Це відео облетіло майже весь світ. Що ж спонукало пана Сергія до такого відчайдушного вчинку?

- У той момент я не думав про себе. Емоції  обурення та гніву зашкалювали. У минулому я – танкіст, командир танку, і коли побачив, як ворог просувається рідним містом, виникло єдине бажання – зупинити, хоч і голіруч, - скромно говорить про свій вчинок Сергій Михайлович.

      Тож за героїзм і самопожертву, проявлені під час проходження механізованих колон країни-агресора територією міста Бахмача, міський голова Павло Шимко подякував Сергію Шевченку та вручив  подарунок.

   Слова вдячності адресуємо Сергію Риженку, керівнику місцевого сільгосппідприємства, за сприяння якого і був придбаний подарунок – електровелосипед.

   Завдяки нашим героям  Україна переможе! Віримо в ЗСУ і віримо в перемогу!