Фото без описуБахмацька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  - директора комунального закладу позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» Бахмацької міської ради.

    Вимоги до кандидатів:

         - вища освіта;

         - стаж роботи у сфері культури не менше трьох троків;

         - вільне володіння державною мовою;

      - здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження щодо кандидатів:

 керівником комунального закладу не може бути призначена особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

- є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом. 

          Документи для участі в конкурсі подаються:

         - на електронну адресу сектору культури виконавчого комітету Бахмацької міської ради: bahmachkultura@ukr.net

         - на поштову адресу сектору культури виконавчого комітету Бахмацької міської ради з позначкою «на конкурс».

           Перелік документів для участі в конкурсі:

        1. Заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

        2. Автобіографія, що містить прізвище, ім’я, по-батькові, дату і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у т.ч. на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості.

        3. Копія документа, що посвідчує особу.

        4. Копія (копії) документа (документів) про вищу освіту.

        5. Два рекомендаційні листи довільної форми.

        6. Мотиваційний лист довільної форми.

        Зазначений перелік документів є вичерпним. Кандидат може додатково подати інші документи, які, на його думку, підтверджують його професійні чи моральні якості.

        Особа, яка подає документи, несе відповідальність за достовірність поданої інформації.

        Прийом документів кандидатів триватиме упродовж 30 днів з дати оприлюднення цього оголошення (з 13 червня 2022 року по 12 липня  2022 року включно).

   Кандидата на посаду керівника закладу культури визначає конкурсна комісія за результатами відкритого публічного конкурсного відбору, обов’язковою умовою якого є публічна презентація кандидатами на посаду керівника закладу проєктів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

   Дата початку формування конкурсної комісії:  з 20 червня 2022 року.

   Сектор культури виконавчого комітету міської ради до 30 червня 2022 року включно приймає пропозиції щодо кандидатів до складу конкурсної комісії від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

   На першому засіданні, яке проводиться через 10 днів після закінчення строку приймання документів, конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

 На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.  

   Контактний телефон: 2-15-02

Заява

ЗГОДА на обробку персональних даних

Умови праці директора комунального закладу позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» Бахмацької міської ради

Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги (форма N 4-1м) за 2021 рік

Звіт про надходження та використання коштів загального фонду (форма N 2м) за 2021 рік

Матеріально-технічна база

Документи на конкурс Луценко

Про переможця конкурсу на посаду директора комунального закладу позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» Бахмацької міської ради

   Відповідно до рішення конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на заміщення вакантної посади директора комунального закладу позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» Бахмацької міської ради  (протокол від 22 липня 2022 року  № 2) переможцем конкурсу визначено Луценко Вікторію Юріївну та рекомендовано призначити її на посаду директора комунального закладу позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» Бахмацької міської ради.

 

Відео Конкурсу