Фото без описуПро порядок дій та правила поведінки у разі виявлення вибухо-небезпечних предметів,  небезпечні хімікати та як вберегтися,  поради щодо перебування  на водних об’єктах,  – основні питання, які були озвучені сьогодні на спільному навчанні, яке проводили начальник відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Ніжинського районного Головного  Управління ДСНС України в Чернігівській області, підполковник Служби цивільного захисту Андрій Дудкевич та майстер виробничого навчання Ніжинського навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Чернігівській області Олександр Осаволюк.

  Також нагадали: продовжує діяти заборона відвідувати  ліси, адже частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Тож громадяни нестимуть адміністративну відповідальність за порушення, а тим більше за розведення багаття чи підпали на території лісів. 

 Просимо ще раз звернути увагу всіх мешканців громади на необхідність дотримання правил поводження з вибухонебезпечними предметами, а також правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях.

  Бережіть своє життя! Бережіть життя своїх близьких! Бережіть життя своїх дітей!