Фото без описуСьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На початку присутні більшістю голосів схвалили звіт про виконання бюджету Бахмацької міської територіальної громади за підсумками І кварталу поточного року та підтримали вимушені зміни до бюджету громади на 2022 рік. Йшлося і про необхідність обмеження витрат та скорочення видатків, щоб впоратися з економічними викликами, які настали через агресію росії.

         Виконком затвердив  положення та склад конкурсної комісії з проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків, де до цього часу не створено  об’єднання співвласників багатоквартирних будинків . Також схвалили утворення добровільного формування цивільного захисту, що має на меті проведення допоміжних робіт з ліквідації ймовірних наслідків надзвичайних ситуацій в населених пунктах та на території громади.

            Заслухали низку питань, що стосуються соціального захисту. Зокрема,  були розглянуті та ухвалені рішення про постановку на квартирний облік дитини-сироти та родини, яка потребує надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо-переміщених осіб. Також надали дозвіл на безкоштовний відпуск дров пільговій категорії населення.

   Одноголосно підтримано клопотання про висунення кандидатури мешканки с. Халимонове, яка виховує 6 дітей,  на присвоєння почесного звання «Мати – героїня».

   Затвердили заходи та плани поточного ремонту об’єктів житлово-комунального господарства громади, що перебувають на балансоутриманні та обслуговуванні КП "Бахмач-водсервіс", Бахмацького КВП "Комунальник", КП "Бахмацьке" та ТОВ "Бахмацька ЖЕК".

   З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та підтримки роботи автостанції вирішено заборонити зупинку автотранспорту біля кафе «Серце міста».