Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд було винесено 15 питань. Рішенням виконкому погоджено створення у новому складі комісії щодо здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель.

   У зв’язку зі значним здорожчанням палива та зростанням мінімальної заробітної плати затверджено калькуляції собівартості витрат при виконанні робіт з вирубки дерев Бахмацьким комунальним виробничим підприємством "Комунальник" на території Бахмацької міської територіальної громади. Зокрема, 1 м. куб. ділової деревини м'яколистих порід при вирубці дерев становитиме 930 грн; 1 м. куб. дров'яної деревини (дров паливних) м'яколистих порід при вирубці дерев – 350 грн.

   Погодили схему розміщення тимчасової споруди – літнього майданчика по вул. Першотравнева, 30, зобов’язавши фізичну особу-підприємця виконати благоустрій прилеглої території.

   Члени виконкому розглянули питання влаштування долі неповнолітніх жителів громади, які цього потребують, а саме: надали дозвіл на на укладення договору дарування від імені та на ім’я дитини, затвердили висновок про визначення місця проживання дитини, надали дозвіл на продаж нерухомого майна, право користування яким мають діти, встановили участь батька у вихованні дітей. При прийнятті згаданих рішень керувалися лише інтересами дітей.

   З метою уникнення надзвичайної ситуації, травматизму людей; поліпшення санітарного стану і благоустрою, а також проведення робіт для будівництва та обслуговування повітряної лінії електропередачі, детально вивчивши документи, надали дозвіл на видалення зелених насаджень у межах м. Бахмач та с. Піски. Також погодили безкоштовне виділення дров соціально вразливим категоріям населення.