2Фото без опису3 серпня Україна вшановує одну із головних державних святинь — Державний Прапор України. Це символ нашої держави, втілення національної єдності, честі та гідності, історії і сьогодення. Сьогодні, дивлячись на наш прапор, ми згадуємо і шануємо відвагу героїв національно-визвольних змагань усіх часів та непохитну звитягу тих, хто бореться за те, щоб зберегти державу нині.

   Почесне право підняти Державний Прапор України в м. Бахмач було надано Вадиму Кушніру, начальнику другого відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майору, і Максиму Ковтуну, сину загиблого захисника, нашого земляка Олександра Ковтуна.

   - Прапор України – для нас неймовірно дорогий, вистражданий, але він додає нам мужності і віри - віри в себе, в ЗСУ і в Україну. Під цим прапором наші хлопці, захисники України йшли і йдуть в бій для того, щоб перемагати, аби наші діти та онуки мали свою державу та мирне майбутнє. Вірю, що з часом наш прапор гордо повернеться на всю тимчасово окуповану територію, включаючи Донбас і Крим, - зазначив міський голова Павло Шимко.

   Тож вітаємо усіх, хто має Україну у серці, з Днем Державного Прапора та прийдешнім Днем Незалежності України!

   Слава Україні!

   Героям Слава!

Підняття Державного Прапора України в Бахмачі