Фото без опису Пленарне засідання 26 сесії Бахмацької міської ради відбулося  сьогодні, 30 серпня. Головував на сесії міський голова Павло Шимко. До початку роботи пленарного засідання виступила голова Бахмацької міської територіальної виборчої комісії Євгенія Демидова, яка  оголосила зміни у складі депутатського корпусу та офіційно представила нового депутата, обраного за єдиними виборчим списком кандидатів у депутати від Чернігівської обласної організації політичної партії  “Рідний дім”,  Наталію Цап, і вручила  їй посвідчення депутата. Наталія Цап замінила Володимира Цепуха, який склав свої повноваження, в зв’язку з призначенням на посаду старости Пісківського старостинського округу.

   Депутатами  було розглянуто 26 питань порядку денного.

  Внесено зміни до пункту 2 рішення першої сесії (друге пленарне засідання) Бахмацької міської ради восьмого скликання від 27 листопада 2020 року  “Про утворення постійних комісій міської ради, обрання складу та голів постійних комісій”, а саме: Андрій Лях очолив комісію з житлово-комунальних питань, а Наталія Цап працюватиме в комісії з гуманітарних питань, законності, правопорядку, депутатської етики та регламенту.

  Обранці одноголосно затвердили Статут КНП «Бахмацька лікарня – хоспіс» в новій редакції. Це зумовлено тим, що  лікарня – хоспіс отримала ліцензію на медичну діяльність, тож у статуті змінили класифіка?катори ви?дів економі?чної дія?льності (КВЕД).

   Внесли зміни до Програми профілактики правопорушень на території Бахмацької міської територіальної громади.

   Надали згоду на безоплатну передачу з державної власності в комунальну власність громади станції супутникового зв’язку, яка буде передана КНП “Бахмацький медичний центр первинної медико-санітарної допомоги». Завдяки цьому обладнанню медичний заклад матиме безперебійний доступ до супутникового інтернету.

   Також розглянули низку питань щодо сфери використання майна спільної комунальної власності та питання у сфері земельних відносин.