Фото без опису16 вересня поточного року Державна організація “Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області” спільно з представниками Ощадбанку, Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівського обласного центру зайнятості проведе семінар-зустріч на тему: “Зміни до надання грантів з урядової програми “єРобота””.

   Захід відбудеться о 14:00 у малому залі в приміщенні Бахмацької міської ради (м. Бахмач, вул.Соборності, 42, 3 поверх). За урядовою програмою “єРобота”, яка стартувала з 01 липня 2022 року, можна отримати на створення або розширення бізнесу до 250,0 тис. грн і до 8,0 млн грн на переробні підприємства.

   Під час зустрічі буде розглянуто ряд важливих питань, а саме:

   - “Роль Ощадбанку в урядовій грантовій програмі “єРобота”, зміни в оцінюванні потенційного грантоотримувача, останні законодавчі зміни до Порядків надання грантів”;

   - “Механізм відбору проектів Державною службою зайнятості, повторна подача заявок, можливість до співбесіди доопрацювати проект, типові помилки під час захисту проектів”;

   - “Вимоги до написання бізнес-плану для відкриття або розширення власної справи та особливості його заповнення. Подача заявки через портал Дія”.

   Запрошуємо бажаючих прийняти участь у семінарі.