14 вересня начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів нараду щодо підготовки до стабільного проходження осінньо-зимового періоду на об’єктах соціальної сфери та житлового багатоквартирного фонду в 2022-2023 роках.

   У засіданні взяли участь представники міських територіальних громад Ніжинського району, керівники тепло- та водопостачальних підприємств, фахівці ДСНС.

Фото без опису

Фото без опису

   Під час наради розглянули чотири основні блоки актуальних питань, які стосуються усіх МТГ району. А саме питання щодо стану підготовки для стабільного проходження осінньо-зимового періоду, стану готовності до дій в умовах кризових та надзвичайних ситуацій суб’єктів тепло- та водопостачання, дії органів управління у випадку аварій чи перебоїв з постачанням енергоносіїв, забезпечення населення, підприємств та установ енергоносіями у випадку надзвичайних ситуацій та ін.

   Начальник РВА Григорій Ковтун наголосив керівникам міських територіальним громадам на необхідності підготовки (у випадку виникнення аварій чи надзвичайних ситуацій) незалежних джерел вироблення електроенергії для забезпечення соціальних об’єктів світлом, теплом та водою, а також проаналізувати можливість використання альтернативного виду палива в котельнях, які забезпечують теплом населення, заклади освіти, підприємства та ін.

Фото без опису