Фото без описуПро зміни до надання грантів з урядової програми “єРобота” говорили на семінарі-зустрічі, яка відбулася 16 вересня  в приміщенні міської ради. Організаторами заходу виступили представники державної організації “Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області” спільно з представниками Ощадбанку, Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівського обласного центру зайнятості.

   За урядовою програмою “єРобота”, яка стартувала з 01 липня 2022 року, можна отримати на створення або розширення бізнесу до 250,0 тис. грн і до 8,0 млн грн на переробні підприємства.

   Під час зустрічі було розглянуто низку важливих питань, а саме:

   - роль Ощадбанку в урядовій грантовій програмі “єРобота”, зміни в оцінюванні потенційного грантоотримувача, останні законодавчі зміни до Порядків надання грантів;

   - механізм відбору проектів Державною службою зайнятості, повторна подача заявок, можливість до співбесіди доопрацювати проект, типові помилки під час захисту проєктів;

   - вимоги до написання бізнес-плану для відкриття або розширення власної справи та особливості його заповнення; подача заявки через портал Дія”.

 

Фото без опису