Фото без описуКНП «Бахмацька міська лікарня» отримала для пологового відділення два сучасних інкубатори експертного класу для новонароджених Magic Loggia M ( Турція) та транспортний інкубатор mOm Essential виробництва Великобританії .

   Інкубатори надійшли від Державного підприємства «Медичні закупівлі України». Устаткування було придбане державним коштом.

   Нові інкубатори для новонароджених з контролем температури повітря і шкіри, кисневою підтримкою та вагами створюють для недоношених дітей необхідний мікроклімат, наближений до того, що був в утробі матері.

   Інкубатор неонатальний Magic Loggia M оснащений системою сервоконтролю вологості та кисню, що дозволяє максимально точно регулювати співвідношення цих показників.

   Апарат призначений для виходжування передчасно народжених і недоношених дітей, малюків, яким необхідні медичні маніпуляції в умовах термостабільного середовища.

   Наші нові інкубатори стануть у пригоді для виходжування недоношених дітей до моменту переводу їх в Чернігівську обласну дитячу лікарню якщо на те буде потреба.

   Колектив пологового відділення та всієї лікарні щиро дякує Мінестерству охорони здоров’я , особливо заступниці Міністра пані Марії Карчевич та колективам ДП «Медичні закупівлі України» та «Ukrainian Association Washington State » за подарунки , які необхідні для надання медичної допомоги новонародженим дітям Чернігівщини.