Фото без описуСьогодні депутати Бахмацької міської ради зібралися, аби вирішувати важливі питання життєдіяльності громади.

   Перш ніж розпочати засідання, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок російської агресії.

    На сесії було розглянуто низку питань, продиктованих реаліями воєнного часу, підтримано проєкти рішень, передбачені порядком денним, що налічував 26 питань, які були попередньо вивчені членами профільних постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії міської ради.

   Затверджено Програму із забезпечення стабільної роботи підприємств критичної інфраструктури та закладів соціальної інфраструктури громади в умовах правового режиму воєнного стану. На реалізацію заходів Програми, а саме: забезпечення безперебійного електропостачання об’єктів критичної інфраструктури та закладів соціальної інфраструктури, у бюджеті громади передбачено 650 тис. гривень.

    Розширено перелік адміністративних послуг, що надаються відділом «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету міської ради, а саме: додано послуги у сфері архітектури та містобудування.

   Депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування жителям громади та вирішили вже з листопада безкоштовно харчувати дітей військовослужбовців у дошкільних закладах.

    Окремий блок становили питання комунальної власності та земельних відносин. Стосувалися вони переважно надання дозволу на розробку документації із землеустрою, передачі в оренду земельних ділянок, розроблення детальних планів територій тощо.